Dragoş Iliescu

DIliescuDragoș Iliescu este autor și co-autor a peste 80 de lucrări publicate în jurnale și cărți de specialitate și, de asemenea, autor și co-autor a peste 70 de lucrări prezentate la conferințe științifice internaționale.

A avut activități intensive de consultanta în sute de proiecte în cursul ultimilor 15 ani, în principal concentrat pe proiecte de resurse umane. De asemenea, este unul din membrii fondatori ai grupului Psyence, care reunește o serie de servicii comerciale în aria psihologiei aplicate, precum Testcentral, editorul român de teste psihologice, D&D Research.

Este actualul președinte al APIO (Asociația de Psihologie Industriala și Organizaționala) și Președinte viitor (President-Elect) al ITC (International Test Commission). Este de asemenea membru al altor asociații profesionale internaționale: SIOP (Society for Industrial-Organizational Psychology), EAWOP (European Association for Work and Organizational Psychology), IAAP (International Association of Applied Psychology) si ISSS (International Society for the Scientific Study of Subjectivity).

Este membru al echipelor editoriale ale revistelor Psihologia Resurselor Umane, (publicația oficiala a Asociației Române de Psihologie Industriala și Organizațională), Operant Subjectivity (publicația oficiala a International Society for the Scientific Study of Subjectivity) și Bollettino di Psicologia Applicata (Italian Journal of Applied Psychology).

Mai multe informații aici.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s